Informacion
Mirësevini në Rezidencën Studentore Universitare Nr.1!

Kjo është faqja ku vetëm studentët mund të rezervojnë dhomën në platformën online. Ju mund të akomodoheni në rezidencat si më poshtë:

Rezidenca 2 (069 566 5005)
Rezidenca 5 (069 887 2981)
Rezidenca 6 (069 943 9666)
Rezidenca 7 (067 402 8766)
Rezidenca 8 (067 201 7113)
Rezidenca 9 (067 635 6992)
Rezidenca 10 (068 513 7311)
Rezidenca 11 (068 295 2600)
Rezidenca 12 (069 231 3832)
Rezidenca 24 (067 674 7276)
Rezidenca 25 (068 385 6355)
Rezidenca 26 (069 757 5566)
Rezidenca 27 (068 526 1464)
Rezidenca 28 (067 548 7320)
Rezidenca 29 (069 473 1893)
Rezidenca 1 UBT me nr telefoni (0688513348)
Rezidenca 6 UBT me nr telefoni (0688513348)

Rezidenca Nr.11–12 pas rikonstruksionit të plotë është rikonceptuar në formën e mini-apartamenteve , me nyje sanitare në brendësi të saj. Salla e studimit ndodhet në katin e parë me kushte bashkëkohore dhe free wi-fi.

Dokumentacioni i detyrueshëm për tu regjistruar dhe akomoduar është si më poshtë:
1. Karta e studentit/ Vërtetim fakulteti
2. ID
3. Foto
4. Mandat pagese

Dokumentacioni i kërkuar për të kryer rezervimin on line (vetëm mandati i pagesës në bankë) duhet të dërgohet në numrat e telefonit/WhatsApp të listuara më lart sipas godinave përkatëse ose në adresat si më poshtë:
Email: rsu.drejtoria@gmail.com, rsu.drejtoria2@gmail.com
Info: +355 42253458
Cel: +355 69 27 63 497   +355 69 42 92 229

Kujdes: Rezervimi është i vlefshëm brenda afatit 3(tre) ditor nga momenti i aplikimit.


Ju falenderojmë që zgjodhët rezidencat tona për akomodim !

Vit të mbarë akademik dhe Suksese!

Rezervo dhomën tënde